Lei russebuss for en dag

Russebussmarked tilbyr også dagsutleie av russebusser til eksempelvis julebord, bursdagsfester, fadderuker og liknende. Russebussen / Partybussen leveres EU-godkjent med alt av lyd, lys, interiør, eksteriør og setetrekk.

Legg merke til at RBM kun leier ut busser til privat arragementer. Vi leier ikke ut sjåfører. Trenger dere sjåfør til deres arragement, kan vi anbefale eksterne firmaer som driver med dette. 

Ofte stilte spørsmål om dagsleie av russebuss

Prisen for å leie en russebuss/partybuss for én dag er 20 000 NOK. Dagsutleien inkluderer en ferdig russebuss med vår satsepakke innen lyd, lys, interiør og eksteriør.

Bussen er registrert for 28 personer, pluss én sjåfør. Deler man prisen seg i mellom, blir dette omtrent 899,- per person.

Utgifter som drivstoff og betaling av sjåfør må dekkes av leietaker.

Vi sitter med et bredt nettverk hyggelige og profesjonelle russebussjåfører som er klare til å bistå til dagsrulling. Ta kontakt med oss for en liste over vårt nettverk med sjåfører.

Dagsleie av russebuss inkluderer en ferdigstilt russebuss med vårt satseanlegg, strobe- og LED-lys, røykmaskiner, stilig interiør og eksteriør, samt komfortable seter.

Ja, man kan leie en russebuss over flere dager. Vi har en ordning der leietaker får 1000 NOK rabatt på dagsleie for hver 3. dag du/dere leier russebussen.

1-3 dager: 20 000 NOK per dag.
4-5 dager: 19 000 NOK per dag.
6-8 dager: 18 000 NOK per dag.
9-10 dager: 17 000 NOK per dag.
11-13 dager: 16 000 NOK per dag.
14-15 dager: 15 000 NOK per dag.

Russebussen / partybussen leveres med et interiør som er bygget til et tidligere russebusskonsept. Vi legger sjelen vår i alle våre russegrupper, og har av den grunn vunnet flere kåringer på de ulike landstreffene for å ha best interiør. Her inkluderes LED-lamper, lys i taket, stilig setetrekk og mye mer!

Russebussen / partybussen kommer med det vi klassifiserer som vårt satseanlegg. Dette innebærer flere titalls konserthøytallere med egne topper og subwoofere. Av sikkerhetsmessige årsaker er det er påkrevd med ørepropper i alle våre russebusser når anlegget spilles på max volum. Vi har ørepropper i best kvalitet tilgjengelig dersom man trenger dette ved siden av dagsleien.

Lydanlegget kobles til telefonen via AUX eller et innebygd WiFi i russebussen.

Nei, dette står vi for. De eneste utgiftene leietaker må tenke på ved siden av selve leien av russebussen, er drivstoff og honorar til bussjåføren.

Ja, men dette må gjøres senest 48 timer før bussen i følge avtalen skal hentes. Kansellerer leietaker etter denne tidsfristen vil det påløpe et gebyr på 50% av leiesummen.