Hvorfor leie russebuss?

Vi opplever hvert år at russen sitter igjen med usolgte russebusser og taper tusenvis av kroner på verkstedregninger. Konseptet bak å leie russebuss er å unngå nettopp dette. I 2022/2023/2024 har vi utvidet med flere reservebusser, oppdatert kontraktene våres og jobber tett med advokater og foreldre for å tilrettelegge avtalene etter behov. Våre reservebusser har nå fått oppgradert gullpakke anlegg. 

Hvordan fungerer det?

Russebussen overtas komplett før russetiden, og leveres tilbake til oss når feiringen er over. Russebussmarked leier ut ferdig EU-godkjente russebusser med ny og skreddersydd innredning sammen med lyd, lys og annet utstyr til deres russetid.

Sikkerhet er vår viktigste prioritet og vi setter alltid kunden først. Dere får derfor én kontaktperson å forholde dere til gjennom hele russetiden, slik at alt går ryddig og oversiktlig for seg. Vi inngår avtalene med forel

Leie russebuss? Bli kontaktet!

Se hva russen synes om oss

Leie russebuss? Bli kontaktet!


   Hva synes russen om oss?


   Ofte stilte spørsmål om utleie av russebusser

   Prisen på å leie en russebuss varierer ut fra de ulike løsningene gruppen deres velger å gå for, samt ambisjonene dere har for russetiden.

   Russebussmarked har 3 ulike busspakker – gull, sølv og bronse. Disse innehar ulike løsninger for busstype, lyd, lys, interiør og eksteriør.

   Vanligvis har en russegruppe et budsjett på 500 000 kroner og oppover for leie av en russebuss.

   Ja. Russebussmarked har 6 sidestilte russebusser, hvorav 2 av disse er leddbusser.

   En sidestilt russebuss er en buss med godkjente seter plassert langs bussveggen.

   Busstypen er veldig sjelden i Norge, og er derfor veldig ettertraktet blant russen.

   Grunnen til at busstypen er perfekt til russebusser, er at hele bussen føles som en lang lounge. Man har derfor veldig mye spillerom til interiør og anlegg.

   En satsebuss er betegnelsen på en russegruppe som ønsker å gå all in med den villeste bussen, stort lydanlegg og eksklusivt interiør og eksteriør spesialtilpasset busskonseptet.

   Russebussmarked tilbyr tre ulike pakker – gull, sølv og bronse, der gullpakken er det satsegruppene velger når de skal leie russebuss av oss.

   Ja. Vi i Russebussmarked tilbyr dagsutleie av russebusser til bursdagsselskap, julebord, mindre reiser og liknende.

   Ta kontakt for våre vilkår og priser.

   Nei. Verken regjeringen eller stortinget har indikert at utleie av russebusser skal bli ulovlig. De har derimot satt strenge retningslinjer vi som lager russebussene må forholde oss til.

   Russebussmarked følger til enhver tid alle råd og regler fra myndighetene, og sikkerhet er alltid det viktigste i våre øyne.

   Dette gjøres tradisjonelt sett gjennom innskudd av egenandel fra russegruppens medlemmer i kombinasjon med salgs- og arbeidsdugnader.

   Russebussmarked har et tett samarbeid med Dugnadsmarked som tilbyr salgsdugnader og arbeidsdugnader som hjelper dere med å finansiere leie av en russebuss. Dette kan leses mer om på dugnadsmarked.no.

   Vi tilbyr gratis veiledningsmøter med alle russegrupper, der vi setter opp et budsjett for hele russetiden og forteller mer om hva vi i RBM kan tilby. Kontakt oss i dag for å booke et møte.

   I en russebuss er det som oftest sitteplasser til mellom 20 og 30 personer. Bussen kan likevel være registrert for flere dersom den har ståplasser. Dette må man se på vognkortet for hver enkelt russebuss.

   Vanligst i våre russebusser er det å ha 28+1 personer registrert.

   Russebussmarkeds mekanikere går gjennom alle russebussene som sendes videre til EU godkjenning, forvaltningskontroll og ombyggingskontroll. Dette er en av fordelene man har ved å leie russebuss fremfor å kjøpe russebuss.

   I tillegg slipper dere alle småkostnader som man ofte glemmer, som for eksempler diesel, bom, prøveskilter, sjåfør osv. når det kommer til godkjenninger av russebussen.

   Vår anbefaling er å sende noen meldinger rundt til gutter/jenter som du kjenner på skolen og høre om hva de tenker om russetiden.

   Vi i russebussmarked avholder også helt gratis og uforpliktende veiledningsmøter for russegrupper og enkeltindivider som ønsker mer informasjon om russetiden og hvordan den kan løses.

   Kontakt oss i dag for å avtale en tid!