Samarbeidspartnere

Russebussmarked samarbeider med en rekke ulike aktører innen russebransjen, matindustrien og festivalopplevelser. Under er en oversikt over våre samarbeidspartnere, og hva samarbeidene går ut på.

Dugnadsmarked leverer markedets best betalte salgsdugnader til russen. Selskapet tilbyr salgsdugnader av doruller, kjøkkenruller, tennbriketter og sokker for å nevne noe.

Darkline er en av Norges mest populære innen produksjon av russeklær og tilbehør til russen. De tilbyr logoprint på produkter som hoodies, crewnecks, hodebånd, klistremerker og banner.

Russebussmarked har et samarbeid med Roll Sushi der alle våre kunder får 15% rabatt på alt i butikken. Rabattkode fås av gruppen din sin kontaktperson. Trykk her for informasjon.

Raske Briller produserer fargeglasserte briller som kan brukes både i festsammenheng, på båttur og ellers i hverdagen. Kunder av RBM får faste rabatter på produkter fra Raske Briller.

Med hele 15.000 gjester fra hele landet, og artister fra hele verden har Landstreff Stavanger blitt en av Norges største festivaler. LS solgte ut for 22. året på rad i 2021.

Skinworks by Hendrix tilbyr velvære-tjenester som hudpleie, vipper, bryn og negler. Alle RBM-kunder får 20% på pleie hos Skinworks by Hendrix.

Beer Pong Shop er en av Norges desidert største innen Beer Pong-bord og utstyr til den populære drikkeleken. For produkter og info – se nettsiden deres her.

Ralph’s Barbecue har Oslos beste BBQ! Alle RBM-kunder får 15% rabatt av alt på Barbecue-menyen. Restauranten ligger sentralt på Stabekk.