Om oss

Russebussmarked logo

Russebussmarked.no eies og drives av selskapet Redbuss AS, og er Norges største leverandør av russebusser. Vårt mål er å hjelpe russen og forbedre russefeiringen på en trygg og sikker måte – samtidig som vi tilbyr større og varierende muligheter.

Vi er en totalleverandør innenfor oppussing, renovering av russebusser, utleie av lyd, lys og partybusser. Bedriften ble grunnlagt i 2016, og har siden den tid vokst utrolig raskt. Russebussmarked har vunnet flere priser ved ulike kåringer som Norges Beste Russebuss (Landstreff Stavanger) med Hierarkiet 2018, Årets Lyd x10, Årets eksteriør x6 og Årets Interiør x2 med Culture 2017, New Jack City 2018, Pandora 2019, DøSnø 2019 og Showbus 2019.

Hos oss er det bare ideér og lovverket som setter begrensinger. Skulle deres buss ønske å skille seg ut fra alle andre eller bare rett og slett få hjelp med noe enkelt, er det bare og ta kontakt med oss. Vi setter alltid kommunikasjon først, og ønsker og tilby våre kunder den beste servicen og hjelpen vi kan gi.

RBM eier i dag over 400 høyttalere, har 30 busser til disposjon, samt hundrevis av ulike LED- & strobelys. Vi har egne artister som sprayer og maler russebussene for hånd hvert år, og vi designer og innreder unikt interiør. På denne måten kan vi enkelt skreddersy russebussene etter din russegruppes konsept.

Interessert i en gratis veiledningstime?

Møt teamet

Igor Draskovic
Daglig leder & partner

Marek Krysiak
Partner

Rodrigo Flores
Partner

Celina Olsson

Celina Olsson
Kontaktperson

Lukasz Krysiak
Innreder

Krzysztof Lonczek
Innreder

Møt teamet

Igor Draskovic
Daglig leder & partner

Marek Krysiak
Bussansvarlig & Partner

Rodrigo Flores
Partner

Celina Olsson

Celina Olsson
Kontaktperson

Wiktoria Klich
Kontaktperson

Lukasz Krysiak
Bygningsansvarlig

NAVN
Lageransvarlig